هدف از این تحقیق بررسی سازگاری و دیدگاه های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 42 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مفهوم سازگاری

دیدگاه روان پویایی

2دیدگاه یادگیری اجتماعی

دیدگاه رفتارگرایی

دیدگاه عقلانی – هیجانی- رفتاری REBC))

دیدگاه واقعیت درمانی گلاسر

دیدگاه تجربی رابطه محور

دیدگاه معنا درمانی فرانکل و مفهوم سازگاری در این دیدگاه

انواع سازگاری

سازگاری عاطفی

سازگاری اجتماعی

سازگاری آموزشی

ویژگی های شخص سازگار

فرآیند سازگاری

عوامل موثر بر فرآیند سازگاری

مهارت­های ارتباطی

مهارت گوش كردن

مهارت ابراز وجود

ویژگی­های افراد دارای مهارت ابزار وجود

آموزش مهارت­های ارتباطی

پیشینه پژوهش در خصوص مهارت های ارتباطی و سازگاری

منابع

 

 

 

آموزش مهارت­های ارتباطی درمانگران رفتاری و شناختی، به نوجوانان می­آموزد که گوش بدهند، درخواست­های سازنده داشته باشند، از عبارت «من» استفاده کنند، بلافاصله پس از انجام یک رفتار ویژۀ مثبت، بازخورد مثبت تکمیلی به طرف مقابل خود بدهند و از پرسش­ها و عبارات توضیحی برای اطمینان یافتن از رفتار کلامی و غیر کلامی یکدیگر استفاده کنند (کارلسون، 1378 به نقل از  میرمحمد صادقی،1383).

 

 

 

 

وقتی خانوادها از الگوهای ارتباط مؤثر استفاده می­کنند، انتقال و درک واضحی از محتوا و قصد هر پیام دارند. نوع نظام خانواده و الگوهای ارتباطی آن، اثر مهمی بر اعضاء خانواده دارد، زیرا سازگاری، یادگیری، توسعه، ابقاء اعتماد به نفس، قدرت انتخاب و تصمیم­گیری منطقی افراد خانواده، همه به نوع اطلاعات و نحوۀ انتقال اطلاعات بین اعضای خانواده وابسته است. ارتباط مؤثر در خانواده نیازمند آن است که فرستنده، پیام را واضح بفرستد و بازخورد صحیح داشته باشد، به عبارتی، گیرنده، معنی و مقصود پیام را درک کند، بنابراین ارتباط مؤثر در خانواده، فرآیندی است مداوم که در آن فرستنده و گیرنده باید به طور فعال دخالت داشته باشند.