پرسشنامه‌ای که پیش رو دارید، در راستای انجام پژوهشی در خصوص سنجش اثر بخشی مدیریت دانش در دانشگاه مازندران، طراحی و تدوین شده است. مدیریت دانش فرآیندی است شامل: خلق دانش،کسب دانش،ذخیره دانش،به اشتراک گذاری دانش ،به کارگیری دانش و ارزیابی دانش مناسب که در زمان مناسب توسط فرد مناسب در سازمان برای دست‌یابی به اهداف سازمانی صورت می‌پذیرد. منظور از اثر بخشی مدیریت دانش نیز برآورده کردن اهداف مدیریت دانش و رضایتمندی از آن است. از طرفی دیگر چون دانشگاه به عنوان یک سازمان آموزشی بخش عظیمی از فعالیت‌های مربوط به دانش را انجام می‌دهد،این پژوهش در نظر دارد دانشکده‌های دانشگاه مازندران را  از لحاظ اثر بخشی مدیریت دانش  با یکدیگر مقایسه کند. 

 

 

 


در همین راستا ، با توجه به محدود بودن جامعه آماری این پژوهش از نظر تعدد خبرگان، از شما به عنوان کارشناس و خبره‌ی این حیطه صميمانه درخواست مي‌شود به سوالات این پرسشنامه  پاسخ دهید. بديهي است اطلاعات شما محرمانه تلقي شده و نتايج اين مطالعه، در صورت تمايل شما، در اختيارتان قرار خواهد گرفت. پيشاپيش قدردان دقت، حوصله و وقتي كه به اين منظور صرف مي‌نماييد، بوده و از پاسخ‌هاي صادقانه‌ي شما سپاسگزاری می‌شود.

 

 

 

 

جهت جمع‌آوری داده‌ها در این تحقیق، از دو روش کتابخانه‌ای و میدانی استفاده شده است. برای نگارش ادبیات تحقیق از روش کتابخانه‌ای، مجلات علمی، و پایگاه‌های علمی مختلف بر روی شبکه اینترنت استفاده شده است. داده‌های پژوهش، با روش میدانی و از طریق توزیع پرسشنامه جمع‌آوری شده‌‌ است. با توجه به استفاده از تکنیک فرآیند تحلیل شبکه ای، پرسشنامه در بر دارنده سوالاتي به صورت مقایسات زوجی است که در بین خبرگان توزيع شده است. (پرسشنامه مقایسات زوجی به پایان نامه پیوست شده است) در این پرسشنامه به منظور مقایسه ی ارجحیت عناصر در هر سطح، از طیف ساعتی، استفاده شده است 

 

 

 

 

 

برای تسهیل کسب دانش و قضاوت‌ خبره‌ها و صرفه‌جویی در زمان، پرسش‌ها در قالب جداول مقایسات زوجی استاندارد روش فرآیند تحلیل شبکه ای طراحی شد و از خبره‌ها خواسته شد براي پاسخ به پرسش‌ها، در صورتی که ترجیح با مورد سمت راست عامل A(مقایسه A نسبت به B) باشد، در یکی از خانه‌های واقع در سمت راست جدول و در صورتی که ترجیح با مورد سمت چپ عاملB (مقایسه  Bنسبت به A) باشد، در یکی از خانه‌های سمت چپ جدول، با توجه به میزان ارجحیت ذکر شده در جدول علامت بزنند.

 

 

 

 

از آنجایی که پرسشنامه ی مربوط به تحقیق حاضر از نوع ماتریس های مقایسات زوجی است برای سنجش سازگاری ماتریس های مقایسات زوجی این پژوهش از روش ساعتی استفاده شده است که طبق آن اگر نرخ ناسازگاری کمتر از 1/. باشد پاسخ ها سازگارند و محاسبات بعدی روی آن اعمال می شود، در غیر این صورت پرسشنامه به خبره مربوطه جهت ارائه پاسخ‌های سازگار برگردانده می شود.